StrokeRIKSförbundet

Har sitt kansli i Stockholm. Ansökan om medlemskap, förändring av adressuppgifter sker direkt till Strokeriksförbundet: www.strokeriksförbundet.se De ansvar för medlemsregister och distribution av medlemstidning. Årsavgiften är 215 kronor med tidning ( 160 utan tidning) och betalas in på plusgirokonto 441 85 42-9. Anmäl gärna Din E-postadress så vi kan sända elektroniska brev.

Mer information om vad StrokeRiksförbundet och föreningarna i landet gör får Du veta i denna informationsvideo.

SMIL Stroke Mitt I Livet har en sida på Facebook. Gruppen startades och administreras av medlemmar i Strokeförbundet. SMIL har 4000 medlemmar i Sverige. Vill Du bli medlem i SMIL? Sök Stroke Mitt i Livet på Facebook. Gruppen har en stark sekretess för att inlägg och kommentarer inte kan synas utanför gruppen. Du måste ansöka om medlemskap genom att svara på några frågor innan Du blir medlem.